html site templatesDiensten


Mobirise

Diensten op het gebied van EdufictieOp deze pagina informatie over mijn standaard aanbod en maatwerk programma's. 
Voor een serie workshops geofictie geldt een maatwerktarief, bijvoorbeeld voor een Brede School of bij B.S.O.'s / naschoolse opvang. 

De onderdelen zijn afzonderlijk te boeken. Maar er wordt korting gegeven wanneer u een combi boekt, dus een gastles + een beoordeling (zie pagina tarieven).

Al mijn diensten worden uitgevoerd op basis van freelance dienstverlening door mijn eenmanszaak ReGeo: geo-educatie & informatie (KvK nr.: 30281662). 


Standaard diensten Edufictie

GASTLES / GASTCOLLEGE GEOFICTIE 

Doelgroepen:
basisonderwijs (groep 5 t/m 8), voortgezet onderwijs (klas 1), hoger onderwijs (lerarenopleidingen). 

Scholen die een Edufictieproject willen organiseren zouden hun project kunnen starten met een door mij gegeven gastles van maximaal 2 lesuren (van 45 min.). Tijdens deze gastles geef ik een inleiding in de geofictie en inspireer ik de leerlingen om zelf een landte bedenken en geef hen handvatten. 
Meer informatie over gastlessen, op deze pagina. 
Voor tarieven en voorwaarden, kijk bij deze pagina.

BEOORDELEN VAN EINDPRESENTATIES VAN LEERLINGEN / STUDENTEN

Doelgroepen: basisonderwijs (groep 5 t/m 8), voortgezet onderwijs (klas 1), hoger onderwijs (lerarenopleidingen). 

Aan het einde van het project Edufictie presenteren de leerlingen in groepsverband het door hen gemaakte land. Op veel scholen gebeurt dit door een presentatie voor de rest van de klas, eventueel aangevuld met ouders en andere belangstellenden. Bij diverse scholen heb ik ik in het verleden eindpresentaties beoordeeld en een winnendgroepje aangewezen. Uiteindelijk krijgen alle deelnemende leerlingen ook van mijn een Edufictiediploma.
Het beoordelen van de eindpresentatie kunt u ook los boeken van een gastles, maar ik geef korting als u een gastles + eindbeoordeling boekt. 
Voor tarieven en voorwaarden, kijk bij deze pagina.

VOORLICHTING / TRAINING OVER EDUFICTIE AAN DOCENTEN

Wanneer je als school zelfstandig een Edufictieproject wilt opzetten en hierbij inspiratie en tips kunt gebruiken is er de mogelijkheid een informatiebijeenkomst/training over edufictie als leermiddel voor docenten aan te vragen.
Deze bijeenkomst duurt maximaal 2 lesuren waarin docenten een introductie krijgen in het project Edufictie en waarbij vragen worden beantwoord. 
Voor tarieven en voorwaarden, kijk bij deze pagina


Maatwerk diensten Edufictie

SERIE WORKSHOPS / GASTLESSEN GEOFICTIE 

Doelgroepen:
basisonderwijs (groep 5 t/m 8), Brede School, B.S.O., voortgezet onderwijs (klas 1), hoger onderwijs (lerarenopleidingen). 

WORKSHOP GEOFICTIE VOOR BEDRIJVEN EN ANDERE ORGANISATIES

Op verzoek zijn er ook mogelijkheden voor organisaties buiten de sector onderwijs om iets met het thema Edufictie te doen. Dit zal vooral op basis van maatwerk geschieden. Voor meer informatie neem even contact met mij op.

MAATWERK OP HET GEBIED VAN GEO-EDUCATIE

Voor opdrachten buiten het gebied van Edufictie, zie de website van ReGeo

© Copyright 2019 ReGeo: geo-educatie & informatie.