mobirise.com

WAT KAN IK VOOR U BETEKENEN? 

Gastles voor basisscholen en scholen in het voortgezet onderwijs
Scholen die een Edufictieproject willen organiseren zouden hun project kunnen starten met een door mij gegeven gastles van maximaal 2 lesuren (van 50 min.). Ik ben tijdens deze gastles in 2 rollen: als “president” van mijn eigen fictieve land Montenera en tevens als “geofictieprofessor” waarbij ik de leelringen een inleiding geef in de wereld van de geofictie, hen vertel over de mogelijkheden om je eigen land te ontwerpen en daarbij ook tips geef en vragen beantwoord.
Mijn gastles eindigt met een kleine versnapering voor de leerlingen, speciaal uit het land Montenera!
Meer informatie over gastlessen, op deze pagina

Het beoordelen van de presentaties van de leerlingen
Aan het einde van het project Edufictie kan ik desgevraagd bij uw school terugkomen om de presentaties en werkstukken van de leerlingen te beoordelen. Deze mogelijkheid kunt u ook los boeken van een gastles. 
Uiteidnelijk wordt een groep leerlingen de overall winnaar. Alle leerlingen die aan het project hebben deelgenomen krijgen wel een basisdiploma geofictie.

Een workshop voor docenten
Wanneer je als docententeam een Edufictieproject bij uw school wilt opzetten en hierbij tips kunt gebruiken kunt uiteraard eerst bij deze site te rade gaan. Mocht u behoefte hebben aan zelf te ervaren wat Edufictie precies is kunt u een workshop voor docenten aanvragen. Deze duurt maximaal een dagdeel waarin docenten een korte introductie krijgen in het project Edufictie en waarbij vragen worden beantwoord. Daarnaast zullen deelnemende docenten zelf ook een mini land ontwerpen waarbij ze hun vakachtergrond gebruiken. De gemaakte landen worden vervolgens ook aan het einde van deze workshop besproken. 

Een workshop voor bedrijven en andere organisaties
Op verzoek zijn er ook mogelijkheden voor organisaties buiten de sector onderwijs om iets met het thema Edufictie te doen. Dit zal vooral op basis van maatwerk geschieden. Voor meer informatie kunt u mij altijd benaderen via: jeroen AT edufictie.nl
Edufictie is een concept dat ontwikkelt is door ReGeo: geo-educatie & Informatie.Voor meer info. kijk bij   www.regeo.nl